Vooraankondiging uitwisselingsbijenkomst…Participatiewet….

VOORAANKONDIGING UITWISSELINGSBIJEENKOMST FNV
‘SAMEN STERK VOOR (EEN) BETERE PARTICIPATIEWET / BIJSTAND’

Het Sociaal Cultureel Plan Bureau kwam in 2019 met een vernietigend rapport over de Participatiewet. De Participatiewet werkt niet. Dat komt ook uit de eigen FNV evaluatie onder uitkeringsgerechtigden. Wat moet er anders? En herkennen werknemers (bedrijven/overheid/sociale dienst/re-integratiebedrijven/(voormalige) sociale werkvoorziening dit ook? Kunnen we samen een vuist maken voor verbeteringen? Kom dan naar de uitwisselingsbijeenkomst ‘Samen Sterk voor een betere Participatiewet/Bijstand en praat mee.

Uitwisselingsbijeenkomst ‘Samen Sterk voor (een) betere Participatiewet/Bijstand’

Maandag 10 februari 2020, 19.30-21.30 uur (inloop 19.00 uur)
Regionaal Vakbondshuis Amsterdam
Derkinderenstraat 2-8, 1062 DB Amsterdam

Tijdens de avond belichten we de Participatiewet vanuit verschillende kanten. Waar loop je tegenaan als werknemer bij een sociale dienst, een re-interatiebedrijf, de (voormalige) sociale werkvoorziening. Wat maak je mee als uitkeringsgerechtigde / werkzoekende? En wat merk je ervan in jouw sector/bedrijf als er bijvoorbeeld wordt meegedaan ‘Social Investment on Return’ . Werken er in jouw bedrijf mensen zonder loon, constructies waarbij werknemers vanuit de Participatiewet/Bijstand. Zijn ze nog welkom als de subsidies of het werken zonder loon stoppen? Hoe zorgen we er voor dat het beter wordt?
Aanmelden voor de bijeenkomst via [email protected] o.v.v. Bijeenkomst P wet 10 februari Amsterdam